Dax igen

Idag har jag varit på vårdcentralen och lämnat 4 rör blod o imorrn ska jag till Huddinge sjukhus igen för min andra dos Remicade. Nu är jag inte lika nervös som förra gången, vet vad det handlar om. Det som är det värsta är ju att det är så låååååååångtråkigt. Jag har köpt skvallertidningar, godis o läser även på The Dirt, så jag ska väl kunna fördriva tiden. Fy fan.
Tog blodprovet i höger arm denna gång, för då kan de sätta droppet i den vänstra istället o har då högern fri:) Det var svårt att läsa o greja med vänster förra gången. Man lär sig:)

Är det värt det?

Vi var ju ut i lördags o lite bakis då igår. Att en nystädad lägenhet kan bli ett bombnedslag på två dagar är ju helt otroligt. Ja ja, idag har jag städat IGEN och från o med nu så ska vi bli bättre på att hålla efter.
Sitter o kollar på I ditt ansikte på 5an och idag ska de prata på Aftonbladet. Ha ha, kul!

Festen då i lördags...Sparran som fyllde 30 blev lurad av Niklas o Jonte att de skulle på "tjädermiddag" (ha ha) hos en av Jontes kompisar på Fridhemsplan (nära restaurangen). De sa att de först skulle hämta tsatziki på den grekiska restaurangen (där vi väntade) o hon misstänkte inget. Ha ha. De klev in o personalen frågade om de ville ha ett bord. Sparran sa "Nä, vi ska bara hämta lite tsatziki". Då såg hon Ullis (som stod med kameran i högsta hugg) och tänkte, oj va kul att Ullis också är här:) Fattar fortfarande inget. Sen går hon nån meter mot Ullis å då ser hon oss andra. Vi hade bokat en egen liten hörna med bord så det var som en egen liten fest där. Hon blev jävligt överraskad. Hon hade inte fattat ett skit. Tog lite kort o satte på henne en rosa tiara. Sen beställde vi mat o vin o öl o baileys o efterrätt o sånt. Jag gav henne även ett collage med kort på henne, mig, Eva-Lena, Gerdi o Leifi. Ska tilläggas att det inte var de mest smickrande korten...he he. På baksidan satt ett presentkort på en turridning med islandshästar. Hon blev jätteglad!

Den bästa kommentaren på festen var typ "Jag var säker på att du skulle misstänka någonting, du är ju inte dum". Alltså är hon dum, he he:) för hon hade verkligen inte fattat någonting.
Iaf, så råkade kuvertet hon fick av mig, E-L, gerdi o leifi ramla ner bakom de fastskruvade bänkarna av nån anledning. Omöjliga att rubba utan skruvdragare, så vi får se hur det går med detta. Löser sig nog.
Efter middagen åkte vi till Tomas Brolins krog Undici och söp henne dyngrak på rosa drinkar. Slutade med en tur på toan o sen hem med taxi halv 4. Hon hade jättekul och det hade vi andra oxå.
Alltid när jag ska ut brukar jag fråga mig själv  "Är det värt det?" ( Jag blir alltid bakis) Svarar jag JA på den frågan så är det bara att röja o nu var det värt det. Inte varje dag som sessan blir kärring;)

Lyckat

Så överlevde man gårdagen:) Jäklar vad kul det var! Klockan 20.15 cirkus kom födelsadagsbarnet till restaurangen, hon fattade ingenting o blev totalt överraskad så det var skitkul. Vi stannade väl där till halv tolv o sen åkte vi till Undici. Jag var väl hemma kl 04. Har varit o hämtat bilen på Fridhemsplan ikväll jag o jugge. Åkte t-bana till Hornstull o sen tog vi en promenad över Västerbron. Det var skönt att gå och det var sådär "krispigt" i luften som jag gillar. Man såg stockholms alla lampor från bron o det var skitfint. Gillar hösten.
Orkar inte skriva så mycket idag, kanske uppdaterar mer om festen imorgon. Go natt

Klantigt

Har varit på stan med jugge o shoppat idag. Hittade två svarta tunikor eller vad man nu ska säga att de är, snygga iaf:) Sen köpte jag Oil of Ulay ansiktskräm och ett nytt läppglans och två strumpbyxor (ett par lila och ett par svarta med nå mönster). Kom hem o packade upp o tänkte prova, men då ser jag att en påsjävel fattas! Strumppåsen, jäkla skit. Surt, för de gick på 200 spänn. Att man ska va så klantig.

Nu ska jag börja göra mig klar inför festen ikväll, ska vara där 19.45 senast så nu är det lite bråttom. Höres 

Hur gjorde man innan skannern?

Idag steg jag upp kl 07.00. Det är jävligt tidigt för mig, men det var så mycket jag skulle fixa med i lägenheten o annat så jag kunde inte sova. Jag har skannat in en massa gamla bilder från mina fotoalbum som jag gjorde ett collage av. Det ska "30åringen" få imorrn på festen. Ha ha, hon kommer att dö, för jag har ju såklart valt ut de värsta:)
Nu ska jag ta det lugnt framför TVn.

Sneaky:)

Ha ha. vi är sneaky:) Har varit o fikat hos min kompis som fyller 30 år idag, och ingen av oss försa sig!
Vi är ett gäng som har pratat ihop oss och planerat en överraskningsgrej åt henne på lördag. Hon misstänker ingenting än så länge utan hon tror att Jonas och Nicke ska bjuda henne på middag på lördan, men i själva verket är vi alla där på restaurangen o väntar på henne. Den gemensamma presenten fick hon idag, annars kanske hon skulle ha anat ugglor. Hon är ju inte dum:) Det ska iaf bli skitkul på lördag!
Hon har ingen dator eller internet, så därför vågar jag skriva det här. Om nu nån vet vem jag pratar om så *zip it*...

Är jag duktig eller?

Shiiiit vad jag är duktig. Nu är det tredje dan jag håller på o städar. Håller på att gå igenom alla lådor, skåp o garderober. Storstädar mao. Tur att jag torkade ur kylen för nån vecka sen för då slipper jag det iaf, men ugnen lär jag ju ta. Längtar inte...
Jag blir galen på våran pump i akvariet, den slammar igen ibland i botten där insuget är, å då låter det som rinnande vatten hela tiden. Jag vet inte hur man fixar det heller så jag får vänta till Juggs kommer hem.

Imorgon fyller min allra bästaste vän 30 år, så då ska vi åka dit o fika. Det ska bli kul! Nu är hon snart oxå KÄRRING! Mooahhh ha haaa ha;)

www.king.com

När jag har lite tråkigt eller bara vill rensa skallen så spelar jag på www.king.com. Det är jäkligt beroende framkallande och kul, tycker jag iaf:) De har såna där spel som jag gillar, enkla spel som typ som tetris.
Idag köpte jag en musmatta med en sån där silikonkudde för handleden, kostade bara 79 kronor på Jula, nice.

Städdag

Idag känner jag för att städa, så nu röjer jag för fullt. Det är inte klokt vad man låter allt förfalla under sommaren. Det är som att jag tror att bara för att man själv har semester då, så ska man inte städa heller. Fönsterna behöver putsas tyvärr, det är det TRÅKIGASTE jag vet så det kommer jag att ta sist av allt. När jag var på Noliamässan i Pite så köpte jag en grej som jag tror ska göra det lite roligare iaf, en speed cleaner art nr. 40-2200. Ska bli intressant att se om den funkar eller om jag blev grundlurad, hoppas på det första:) Det såg iallafall jäkligt bra ut på demonstrationen gubben gjorde. Ja ja, back to cleaning...

Hemma igen

Det var jätteroligt i Bollnäs, himla fint väder:)
Är lite trött o har ont i huvudet, så jag ska nog gå o lägga mig snart. Har ju lovat mig själv att jag ska försöka skriva här varje dag, men ibland är det svårt att veta vad jag ska skriva om och idag är en sån dag, så nu säger jag hej...höres imorrn:)

Häääär finns det bäääär

Är i Bollnäs nu och har precis rensat klart våra lingon och trattkantareller som vi plockade idag. Det var jättekul för det var lättplockat, skitfint väder, bra sällskap och myggfritt:) Det var skönt att slippa höra allt buller utanför våran lägenhet och istället lyssna på skogens ljud, tystnaden.

Nerpissat

Idag ska vi till Bollnäs. Ska bli trevligt.

Är dock lite förbannad. Kattjäkeln hade pissat på dörrmattan och dammsugarmunstycket låg i pisset. Såklart såg jag inte att mattan var nerpissad, så jag klev i det när jag skulle hämta mina mediciner som är i garderoben i hallen. Mina nya gympabrallor blev lite pissiga längst ner o jag var tvungen att tvätta dem i handfatet, sockarna var det bara att hiva. Dammsugarmunstycket ligger nu i blöt. Torkade upp på golvet o slängde dörrmattan. Sen skulle jag ha en ny burk  medicin och naturligtvis låg de längst in, bakom en massa annat bråte så jag var tvungen att tömma halva garderoben för att få fram dem. Ja ja, nu ska jag packa...

Extrem överlevnad

På Discovery är det ett program som heter Extrem överlevnad. Det är en kille som utsätter sig för en massa olika miljöer det är svårt att leva i, tex öknen, Alaska bla bla. Tycker att det är så jävla fjantigt. Han babblar på om hur svårt det är o hittar på en massa överlevnadstrix o låtsas att han är jätteduktig som klarar av att leva där. Problemet är att jag inte tror på det. Det är ju en som filmar det hela och det sägs inte ETT ord om hur duktig han är. Han måste ju vara minst lika duktig! Jag tror  kameramannen har med sig matsäck och bjussar på den. Dessutom måste han ju släpa på en kamera hela tiden, ta sig över olika hinder innan den andra gör det eftersom han ska kunna få bra bilder. Ja ja, vad tror ni?


Gick ju bra det här;)

Jag var ganska nervös i morse då jag kom till Huddinge sjukhus för mitt första Remicadedropp. 09.25 sattes det igång och var klart 2 timmar senare. Efter det var jag tvungen att stanna kvar en timme för observation. Allt gick bra och hittills har jag inte fått några nämnbara biverkningar. Allt som allt var jag på sjukan i 4 timmar. Jäklar vad långsamt tiden går där. Var ju tvungen att vara kvar i rummet, fick inte gå omkring som jag trodde. Tur att jag hade med mig tidningar o en bok:) Jag ska göra det här minst två gånger till och nästa tid är 1 oktober. Hoppas nu bara att det funkar. 

Jag har blivit utmanad!

Fem saker ni kanske inte visste om mig:

1. Jag går aldrig på A-brunnar (undviker dem allt jag kan), för det ger otur om man skulle trampa på en, och om jag går på en K-brunn så stannar jag och tänker namnet på den jag är kär i tre gånger, annars kan det gå illa. Har för mig att jag lärde mig detta från ett barnprogram när jag var liten, tack så jäkla mycket. Nån som känner igen detta och vet vilket programmet är?

2. Min största skräck är att spy offentligt, därför brukar jag ha med mig en påse vars jag än går. Knäppt!

3. Om jag ska på en restaurang så är en toalett det första jag kollar efter. Finns det ingen, så äter jag inte där. Detta pga att jag har ulcerös kolit o man vet aldrig.

4. Jag har jättedåligt lokalsinne, cyklade vilse i Övertorneå en gång och har även gått vilse i Pite landsbygd. Men, jag bör säga att jag hittade hem igen efter mycket om och men:)

5. Jag är mörkrädd o halvtror på spöken så jag kan inte se på skräckfilmer, för då får jag mardrömmar. Fast ibland ser jag en film ändå och ångrar mig sen lääänge efteråt. Om jag är ute ensam i mörkret skrämmer jag lätt upp mig själv. Minns första gången jag såg Hajen 1 (kanske var typ tolv) och skulle cykla hemåt på kvällen från en kompis, då inbillade jag mig att det skulle hoppa ut hajar ur buskarna.

Du som utmanas ska skriva 5-7 saker om dig själv på din sida och samtidigt ange spelets regler. Du ska sedan välja ut vilka som ska delta i utmaningen och göra en lista av deras namn. Till slut ska du skriva en kommentar på den utmanades sida och lämna kännedom om utmaningen.
Jag utmanar Catarina, Emma och Sara:)


Daaays:)

Ha ha, jag skrattar ihjäl mig:) Jag följer Days of Our Lives på trean och jag kommer inte ihåg när jag började se det, med andra ord länge sedan. Det är en helt galen serie! Idag sa Marlena om Tony: "He´s insane, and I don´t use that word lightely"... Ha ha, hon borde använda det ordet ofta för varenda jäkel i den serien är INSANE;) men tydligen krävs det väldigt mycket för att hon ska ställa den "professionella" diagnosen, respekterad läkare som hon ju är. *Asgarv*

I ditt ansikte

Såg precis I ditt ansikte på kanal 5 eftersom jag gillar Magnus Betnér. Programmet går ut på att han och Martin Soneby möter olika publikgrupper och gör satir om dem. I kvällens program mötte de Metodistkyrkan och jag tycker att Betnér fixade det bra. Han är uppväxt med en pastor till pappa så han är väl beläst på Bibeln och det tror jag är en förutsättning för att man ska kunna skämta så som han gör. Jag ser fram emot nästa måndag kl 21.55 då nästa program sänds:)
Om du missade programmet och vill se det, så är det en repris 19 september. Kram på er alla!

Bollnäs i helgen?

Funderar på om vi ska åka till Bollnäs i helgen. Är lite less på stan just nu, det är så mycket byggen överallt. Längtar efter att gå i skogen och plocka bär. Hoppas bara det finns kvar några, lingon borde ju finnas. Det finns inget mysigare än att gå i skogen och sedan få äta matsäck, kanske grilla korv. Allt smakar så mycket bättre i skogen.

Miami Ink

Kollade på Miami Ink nyss, och de är så jäkla duktiga på att tatuera! Själv skulle jag inte våga/vilja ha en tatuering för jag kan inte bestämma mig för motiv. Man ska ju leva med det resten av livet. Om jag nån gång ska göra en så ska det vara en som verkligen betyder något för mig, en symbol för nära o kära.
Sen tycker jag att Ami är skitsnygg;)


Mina katter:)

Idag har jag varit på en nyöppnad (öppnade idag) möbelaffär som jag glömt namnet på tyvärr. De hade skitfina grejer men det var inte billigt så det blev inget där. Tittade på skitfina sängkläder som jag verkligen ville ha, men då såg jag prislappen...GULP...1079kr för ett set. Fy fan! Och eftersom vi är två så behövs ju två och NÄ, där går gränsen.

Jag har två katter som är supergulliga, enligt mig iaf. De är rätt vana vid mig vid det här laget (de är 4 och 5 år) och det är tur. Varje dag får jag nå ryck för att de är så gulliga, så jag måste tokkrama dem...ha ha. Stackarna. De heter Mini Me och Liten. Mini hon låter mig hållas i typ tre sekunder sen jamar hom och vill ner (som hon får såklart),  Liten hon gillar läget o låter mig hållas, bara jag sätter ner henne sen på ett värdigt sätt:)


Äntligen läkartid

Idag ringde de äntligen från Huddinge sjukhus och vi bestämde att jag ska komma dit på torsdag 08.30. Kommer att vara där i fyra timmar sammanlagt, det skulle ta minst två timmar med själva droppet. Nervöst det där, men det blir nog bra:) Hon skulle skicka ytterligare remisser på fler undersökningar jag ska göra innan...tar det aldrig slut? Får hoppas jag får alla papper på måndag så jag kan "stöka undan" det snabbt.

Annars så har jag o Juggs varit på Hornbach och handlat grejer till akvariet (sand, stenar o växter). Så det är det vi har pysslat med ikväll, blev jättebra! Den vita sanden vi köpte tar fram fiskarnas färger mycket bättre:) Jag har räknat ut att vi har ca 30 fiskar nu, vi blev ju av med sju igår till en Bollnäsbo, så jädra bra.
Vi har 5 gullungar (pansarmalar), tre drakar (vet inte vad de heter, men de är malar), 2 militärer (Venus ciklider), 2 Byggarebobbare (Zebra ciklider, albino), 3 orangea Zebra ciklider samt ca 15 yngel från några av zebra cikliderna (allihop är vit-orangea och kommer från tre kullar så de är i olika storlekar). Är det nån där ute som vill adoptera lite yngel? Gratis!



En gammal bild från då vi precis startat upp akvariet.


Förbannad

Jag är så arg så jag darrar. Vi har tvättid nu klockan 17-21, så vi går ner dit. Ser att någon redan tvättar där och har plomberat dörren med sin cylinder. Då tänker vi att vi kanske är lite tidiga så vi väntar i tio minuter men ingen dyker upp. Jag trippelkollar så vi har bokat rätt tid, datum och tvättstuga och det stämmer. Hatar när sånt här händer och nu är jag less så vi går till lägenheten som har det numret som står på cylindern. Knackar på och dörren öppnas. Det är en 30årig tjej som bor där. Vi frågar om det är hon som tvättar och det är det säger hon. Då förklarar vi att hon måste ha tagit fel på tid o allt sånt, men nej det har hon inte säger hon. Hon säger att hon bokade den igår och gick dit 16.45 idag och började tvätta för att det redan var ledigt. Då säger vi att det är omöjligt att hon kan ha bokat den igår eftersom vi bokade den för två veckor sedan. Hon står på sig och det blir en del tjafs hit och dit. Till slut säger hon att hon iaf måste tvätta klart maskinen hon har i och det går vi med på och säger att hon får väl göra det då. Sedan går vi. HATAR när folk ljuger en mitt upp i ansiktet och tror att de ska komma undan med det!!! Hon kunde väl erkänna att hon kanske hade bokat fel eller nått, men nej...det kunde hon inte och då blir jag sur.
Anledningen till att jag blir sne är att vi inte tvättar så ofta och att om vi inte tvättar idag lär det dröja nån vecka tills det finns en ledig tid och då har vi ett berg av tvätt och det är drygt.

Ja ja, nu har jag lugnat ner mig lite, kanske överreagerat också men vad fan..:)

Sötungar

Nu har jag varit på skolan och lämnat mitt sjukintyg. Det var jättekul att träffa alla igen, speciellt alla barn för de kom springande mot mig och skulle kramas, även de jag inte trodde skulle bli så glada över att se mig (de man har haft en del konflikthantering med). Så nått intryck på dem har man iaf gjort:) Underbara är vad de är! Det är inte deras fel att det är som det är på den där skolan. Allt handlar tydligen om PENGAR! Det dras ner på personal mer och mer...till slut orkar ingen...det kommer att smälla snart...ingen kommer att orka jobba kvar där tyvärr. Hoppas verkligen att staten tänker till och börjar satsa långsiktigt på skolan, inte bara på skolan utan även på fritidsdelen. Det är en skam över hur det kan få se ut nu för tiden. Fritiden för ett barn ska vara stimulerande, lärorikt och utvecklande...inte som nu FÖRVARING AV BARN.
I läroplanen står det (om jag inte minns fel) att personal ska uppmärksamma varje barns behov av stöd och stimulans, alltså se varje elev. Det blir svårare och svårare. Tänk dig själv om du ensam ska ta hand om 20 barn eller mer, skulle du kunna leva upp till dessa krav?
Jag tror att fler skulle reagera på hur skolan sköts idag om man tog sig tid att läsa igenom läroplanen och jämförde med verkligheten.

Målar

Det var ju som sagt länge sedan jag målade, shit vad svårt det är. Jag som är en sån som vill att det ska gå ganska snabbt att bli klar, får nog inte min vilja igenom denna gång. Men jäklar vad kul det är. Jag har inga förväntningar på att det ska bli bra, men jag hoppas att jag ska kunna hänga upp dem på väggen så småningom.
Det är viktigt att pausa och gå ifrån målningen lite då och då, så man får perspektiv och chans till eftertanke. Bra att titta på den från olika håll och i olika ljus. Problemet är ju att jag målar med akryl och då måste man vara snabbare än då man använder oljefärger, men det ska nog funka, bara jag kommer ihåg att sätta penslarna i vatten och täcka över de färdigblandade färgerna.

Annars så har en kompis/arbetskamrat fått barn idag, en son! Stort grattis och jag ser fram emot att få träffa er alla snart:)

Stjärtholmen

Så, nu har man varit i Stjärtholmen och shoppat ett par träningsbyxor, dels för att jag tänkte börja träna så småningom och dels för att jag får så ont i magen av att ha jeans, så nu fick det bli ett par svarta Nike. De är lite stretchiga så de inte sitter åt så mycket. Nu kanske jag kan hitta på mer, som att gå på stan utan att ha ont:)

Jag hittade även lite akrylfärg som jag behöver då jag ska måla (Safirblå och primärröd) samt två penslar på rea!

Morgonstund har guld i mund

Idag klev jag upp kring 10 och det tycker jag är en ganska bra tid eftersom jag brukar släcka lampan ca 02, då får jag mina 8 timmar:) Är ju nattuggla o är helst uppe på natten när alla andra ligger o sover. Jag blir mer kreativ på nått sätt nattetid. Jag läste nånstans att det finns en anledning till att vissa är morgonpigga o andra inte. Förr i tiden (typ stenåldern) behövde man vakter (som varnade om eventuella faror) dygnet runt och därför anpassades man till olika uppgifter och det lever väl kvar till idag.
Den morgonpigga delen av befolkningen har ju ofta uppfattningen om folk som sover länge, att de är lata som inte orkar stiga upp klockan sju och spritta av glädje och dansa kring stången. Men jag får som sagt mer gjort nattetid och DÄRFÖR måste jag sova längre...så det så:)

Mitt hår var ingen vacker syn i "morse", så jag har tonat utväxten. Så jäkla skönt! Ofta drar jag mig in i det längsta för att börja färga det pga att det är så tråkigt, men när det väl är gjort så...:)

Nu håller jag på att ladda in bilder i pixbox, medan jag sitter och skriver här samt stirrar på mina tre målningar (som jag grundade igår) för att se om jag får nån idé om hur jag ska fortsätta med dem...2 B continued...

Yes!

Vet inte vad det är med mig idag, men jag fick för första gången på länge lust att måla annat än väggar. Jag har haft tre spända dukar stående i ett hörn i över ett halvår och äntligen vågade jag "skita" ner dem:) Det ska bli intressant att se vad det blir.

Ikea

Idag har jag  varit på Ikea och köpt lite krukor till växterna jag köpte igår på Hornbach. Det blev vita krukor till allt. Måste erkänna att det blev lite krimskrams också, som det brukar bli. Det spelar ingen roll om jag bestämmer mig innan jag går in på Ikea, att nu ska jag bara köpa det jag har tänkt. Jag impulshandlar ALLTID! Det går fan inte att gå in där och komma ut tomhänt. Det händer väl aldrig er?;)

Så var det söndag

Den här helgen har inte varit speciellt rolig. Jag har haft en molande värk i magen så jag har inte kunnat göra så mycket:/ Nu längtar jag verkligen tills jag får medicinen.

Sen undrar jag en grej. Hur är det nu, det finns ju ett talesätt, om det är mycket rönnbär så blir det mycket snö, eller är det lite snö? Jag såg att det är mycket bär i år, grenarna orkar nästan inte bära alla bär. Jag lär ju få se så småningom hur det blir.

Slödag

Idag är det mulet och trist ute så jag har en slödag=läser, äter godis o bullar som jag bakade igår. Blir nog att se nån film oxå. Nu håller jag på att laga mat, äta måste man ju. Det blir pommes och nuggets med grönsker o nån sås som jag ska slänga ihop:)

Fredag

Idag skjutsade världens bästa Jugge mig till Huddinge sjukhus så att jag slapp åka buss (35 min enkel väg). Stjärna i himlen till dig!
Undersökningen tog bara en halv minut, skojar inte, behövde inte ens gå in i ett undersökningsrum. Sköterskan kände bara på armen (där hon sprutade in det där medlet i tisdags) om det var nån knöl där och det var det inte, så jag har inte Tuberkulos. Svar: Negativ. Fast detta visste jag nog redan, men känns skönt ändå. Bara drygt att behöva åka så jäkla långt för detta lilla.

Sen efter jag kommit hem, gick jag till Fruängens centrum och tog blodprov på Vårdcentralen. De ska kolla om jag har Hepatit. Hoppas jag inte har det, för om jag inte har det så är det grönt ljus för Remicadedroppet. Är så jäkla LESS att vara sjuk. Det syns inte på mig att jag är det, förutom på kvällarna då min mage är som en ballong och jag ser gravid ut, men fan va drygt det är. Man är så jäkla handikappad på nått vis, måste ha en toa i närheten hela tiden, spontaniteten i att göra grejer är borta, jag måste planera allt. Tur man är envis så man tvingar sig ut ändå.

Det är tydligen marknad i Fruängen idag, inget märkvärdigt, lite hopptorn o nån karusell och det vanliga krimskramset. Det enda jag köpte var blommor till mig själv och Jugge:)

Sushi

Idag har jag varit o käkat sushi med Ulla och Stefan (arbetskompisar) på 66 Kvadrat i Fruängen. Jäkligt gott faktiskt! Jag har precis börjat lära mig äta det och det blir bara godare för varje gång. Jag är en liten fegis och äter nästan bara vegetarisk sushi förutom räkor och eventuellt lax. Deras Mamma Sushi är suverän.
Efter det gick vi o köpte glass och gick och kollade på Stefans bands replokal. Hoppas de får ihop lite låtar så man får gå på nån spelning snart...

Nog om det...annars så har jag målat klart i hallen nu förutom mönstret som jag kanske ska måla, får se hur jag gör. Och Eva...jag ska lägga ut bilder på före och efter;) när jag ids...

Imorgon ska jag till huddinge sjukhus igen och kolla upp provet jag tog i tisdags. Drygt att åka så långt för en undersökning som tar typ två minuter.


Nix

Nu har jag äntligen nixat våran hemtelefon. Det ringde så många försäljare varje dag att jag till slut inte ville svara i telefonen så nu jäklar:) De på nix sa att det kunde hända att det ringde nån ändå såhär i början, men det kan jag ta bara det upphör inom en snar framtid.

Äntligen!

Nu har jag äntligen målat klart första varvet i hallen så den röda färgen är borta. Det känns jätteskönt! Kommer att få träningsvärk i nacken och axlarna dock, är jobbigare än man tror att måla, speciellt nära taket.

Annars så är det fint väder ute, 18 grader o sol, men det ser förjävligt ut här hemma så jag lär måla klart så man får undan bråten snart. Hoppas det blir fint i helgen så man kan göra nått kul utomhus. Apropå utomhus, shit vad de håller på o bygger o grejar här utanför. Det ska bli nya lägenheter på andra sidan gatan och precis framför våran lägenhet ska wooken bygga nytt och jag undrar om de jobbar svart de som arbetar med det där bygget för de är bara där ibland. Nyss var det tre gubbar där som fällde ett träd, tog en timme ungefär o sen blev det stilla. Förra veckan jobbade de tre dagar i kanske två timmar per dag. De har grävt en stor grop där och då blev det en hög med jord som de sakta men (o)säkert forslar bort. Ja herre gud vad de håller på. Jag tycker att om man väl påbörjar ett bygge så ska man göra klart det så fort som möjligt!

Lite mindre roligt

Idag har jag varit på Huddinge sjukhus och tagit prov för tbc och gjort en lungröntgen eftersom jag snart ska få medicin via dropp (Remicade) och då var man tvungen att göra lite undersökningar o sånt innan. Jag har Ulcerös kolit som aldrig riktigt blir bra, så nu har läkarna haft en konferens om mig och beslutat att prova detta...hoppas hoppas det funkar...

Ja ja, nu ska jag ta och börja måla hallen. Tredje gången gillt. Måste ha haft feberyra eller nått förra gången jag valde färg för då blev det vinrött istället för den olivgröna jag hade målat första gången. Blev inte bra alls med rött, fy fan. Nu har jag valt en brungrå, tror det kan bli bra. Sen har jag köpt en turkos oxå som jag funderar på att måla någor mönster med på den brungråa, men vi får se hur modig jag är när det blir dags:)

Hej allihop!

Ikväll fick jag för mig att jag skulle starta en egen blogg eftersom det verkar vara en kul grej. Jag inser att jag är bland de sista på planeten att skaffa en, men men, nu är jag här och ska försöka skriva så ofta jag kan, helst varje dag:) Ha ha, får se om det blir nåt intressant framöver.


Välkommen till min nya blogg!

Hej hej! Hemskt mycket hej...:)

RSS 2.0