Hallå där!:)

Nu sitter jag i Fruängen framför datorn, kom hem idag men åker igen imorgon till torpet:) Älskar vårat torp, kunde inte ha hittat ett bättre. Vi har inte hunnit vara där så mkt eftersom vi varit i Pite o till fjälls men nu blir det att vara där så mkt som möjligt. Jag skulle kunna bo där, så mkt älskar jag stället:)

Jag kan tyvärr inte lägga in nån bild idag (pga att kameramojängen är i torpet) men det kommer senare. Annars så har vi röjt i trädgården som F..n o därmed blivit av med de flesta myggen:) Vi har även slipat köksgolvet och håller på att måla om spismuren vit. Blir skitbra.

Nu ska jag gå o sussa, Pözz


Packat o klart

Idag har vi köpt en grästrimmer, det blev en bensinare efter mkt om o men:) Tror den blir bra:) Köpte även en Fiskars sekatör som jag blev helt kär i... ahhaaahaa:) Knäpp, jag vet. Den ligger så skönt i handen;)

Imorgon ska vi upp tidigt pga att vi måste vara i Tierp kl 10.00 hos mäklaren. Det lutar åt att jag ska köra, får se hur det blir. Ska bli spännande att äntligen få vara i torpet på riktigt. Undrar hur det känns att sova där första natten. De förra ägarna sa att det bor en kattuggla i ladan (mysigt) o så finns det möss, andra fåglar, fladdermöss mm. En morgon hade det t o m legat ett lodjur på muren o sovit:)

Jag tror att katterna kommer att älska stället:)


Funderar

på att börja blogga lite mer, har varit väldigt dålig på det på sista tiden. Har inte orkat.

Nu har vi ju köpt vårat älskade torp som vi får tillgång till på fredag...LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är ju mkt som behöver fixas på det så jag funderar på om jag ska blogga om allt vi gör där. Kanske skulle vara roligt för er att följa och för mig att gå tillbaka o titta på sen:)



Här är iaf en bild på torpet "Lugnet" som det heter:)

RSS 2.0