Melodofestivalen

I lördags såg jag melodifestivalen. Jag har sett alla festivaler år ut o år in pga tradition men jag börjar bli så spyless på allt. För många program, samma artister år efter år och jag gillar ju faktiskt inte ens musiken. Enda anledningen jag fortfarande kollar är väl för att jag tycker det är roligt att kommentera (ofta negativt hehe...)alla som är med, klädstilar mm. Jag tycker att det borde vara en regel att man bara får vara med vart annat eller vart tredje år som artist eller nåt i den stilen åsså borde de sparka ut Christer vad han nu heter.


Samernas nationaldag

Idag är det samernas nationaldag. Har firat med sushi:) Ha ha, nä...hade glömt bort att det var den sjätte idag o så såg jag på MELODIFESTIVALEN o där påminde de mig. Hurra hurra!

Apropå sushin jag gjorde idag så var den fan den bästa jag gjort hittills. Grymt gott var det! Nu ska jag spela lite bra musik! Håller på att fixa en spellista till farsans fest:)

Det droppade

från taken idag. Så härligt! Solen var oxå framme, kändes nästan som vår.

Jag såg ett jättebra program om samer på kunskapskanalen nyss. Riktigt bra, han som hade föreläsningen forskar om samer och han hade massor vettigt att säga, inte en massa dravel som det brukar vara.
Apropå samer, så dog min faster i förrgår. Känner ingen saknad, bara synd att allt var som det var, men det har satt igång en massa tankar om hur allt hade kunnat vara. Men men, man ska inte grotta ner sig i sånt.

Nu är det dax för katternas fredagsräkor. Ropar jag "Läääkol" så kommer de som ett skott:)





RSS 2.0