Helg!

Det var länge sen jag var så här glad för att det är helg. Har varit en sjukt jobbig arbetsvecka! Skönt att den är över.

Jag vill att det ska snöa, så det blir ljusare ute, men det kan man väl se sig i månen om. Har inte sett solen på flera veckor känns det som. Hörde att solen tittade fram en stund igår, men det är kanske hörsägen, vad vet jag.

I helgen ska jag o Juggs försöka fixa en tv bänk. Som vanligt hittar vi inget vi vill ha i butikerna, så det får bli egen design på detta. Blir nog stommar från ikea iallafall men sen får vi se.

Operation UTELÅST

Igår efter en jobbig arbetsdag (ville bara hem o lägga mig typ i soffan resten av dan) så kom jag inte in i lägenheten med min nyckel.
Vi ska få bredband i läggan och det skulle installeras igår. Eftersom ingen av oss kunde vara hemma för att låsa upp till hantverkarna så lämnade vi en nyckel till dem. Grejen är den att vi har en säkerhetsdörr med två lås. Det händer mycket sällan att vi låser det nedre låset. SJÄLVKLART låste hantverkarna det då de gick. Så jag kom hem o fick inte upp dörrn. Provade nedre låset, låset uppe, ruckade med nyckeln, tänkte att jag vridit om fel o så höll jag på ett bra tag.

Till slut blev jag less o ringde Juggs o han frågade mig om jag hade gjort det o det o det hade jag så han fick komma hem. Efter ca en kvart kom han o provade han oxå, men det funkade inte. Sen märkte han att en tand på nyckeln till det nedre låset hade blivit böjd, tog fram sin kniv han alltid har i sina snickarbrallor och böjde tillbaka den. Stack in nyckeln o fick upp dörren:)))
Min riddare, gullepluttjörgen:) Han fixar allt han:)


RSS 2.0