Målar

Jag håller på att måla för glatta livet:) Just nu har jag flyt men jag måste gå o lägga mig snart, ska ju upp kl 05.20 som vanligt. Jobb imorrn, men sen är det helg o då ska jag...måla..:)
Inte länge alls kvar nu...*pirr* *pirr*

Uppdatering o gnäll

Jörgen är i Bollnäs i helgen o tanken var att jag skulle måla hela helgen (utställningen 7 juni närmar sig), men jag har inte målat ett skit! Jag är en sån där som inte kan måla förrän det är städat o fint i lägenheten, inga störande element, så jag har typ städat igår o idag. Dammsugit, skurat, lagat gulaschsoppa, handdiskat o diskat i maskin, vikt tvätt mm. Sen är det den där jävla deklarationen som spökar. Min CHEF har missat att lämna in uppgifter om inkomst (upptäckte det igår) så jag måste själv ändra på nå jävla vis. Fixat e-legitimation, men jag vete fan hur jag ska räkna ut det här. Dessutom måste jag ju ha organisationsnummer o så o bla bla bla. Det blir nog att fixa detta på måndag. STRESS! Ska även till läkaren på måndag:(

Jag, stressad?? Svar: JA!

Annat som hänt är ju att jag har börjat få tillbaka mina panikattacker. Denna gång testar jag att käka medicin för det. Vill inte bli sjukskriven. De säger att man kan räkna med biverkningar i 3-4 veckor och självklart har jag en radda biverkningar såsom illamående, yrsel, krypningar i benen, trötthet och off course fler panikattacker o oroskänslor. En o en halv vecka kvar, sen borde biverkningarna lugna ner sig *hoppas*.

Måste försöka ta det lugnare på jobbet men vet inte hur det ska gå till. Min kollega har gått ner till att jobba 75%=mer jobb för mig. Hon har varit sjuk (pga av stress) i nästan två veckor och jobbade förra veckan mån-tors. 
Men man får ju vara glad över att ens ha ett jobb i dessa tider.

Kanske ska avsluta med något positivt:) Det är äntligen vår! 

RSS 2.0