Middag

Har precis kommit hem från en middag hos goda vänner på Stora Essingen. Riktigt trevligt och god mat. Skönt att ändå vara hemma "tidigt". Då är man inte så bakis imorrn:) Nu ska jag sussa som fan!


Färga håret

Jag har skjutit upp att färga håret skitlänge nu, är så jobbigt, men idag ska jag göra det. Vet att jag brukar tänka "Varför väntade jag så länge, det var ju inte så jobbigt egentligen" när jag är klar. Så...Höres

Hå hå ja ja...

Har helt glömt bort att jag har en blogg, kanske borde ta tag i den nu. Är så trött efter jobbet jämt. Jobbar ju inom hemtjänsten nu. Trivs bra, men det är slitigt ibland. Dessutom renoverar vi för fullt på torpet så det blir inte mycket vila.
Jag ska inte ens åka till fjällen i påsk, känns jäkligt konstigt men vi måste bli klara med torpet nån gång. Eller klar å klar blir man väl aldrig, men övervåningen måste bli beboelig.
En av anledningarna till att jag inte åker upp är också att isarna är dåliga i år, så är det nåt år man ska hoppa över denna tripp så är det detta år. Lite ångest har jag dock! Eller ganska mycket faktiskt... men men..

Jag vill köra skoter!!!

Jag har svårt att få ledigt från jobbet som det är nu. För att få vara ledig i fredags, blev jag tvungen att jobba som en tok på torsdagen (handla åt folk och duscha dem som egentligen skulle ha detta på fredagen).

De har i alla fall sagt att jag ska bli fast anställd i april så det hoppas jag verkligen att det blir så också, annars vete fan:)

Nu ska jag gå o lägga mig. Tänkte bara tala om att jag lever;)

Puss

RSS 2.0