Nu ska jag bli bättre på att uppdatera här

Sååå jäkla skönt med fredag o helg!! Vi hade tänkt åka till Bollnäs egentligen men ingen av oss orkar så det får bli nån annan helg istället.
Har precis käkat pizza, gott o nu ska jag ta o öppna en Singha:) Ska väl försöka få lite ordning på balkongen oxå så man kan sitta där. Det är fullt med krukor o jord o allt möjligt där nu, men det kommer att bli fint när det är klart.

Bygget nedanför balkongen går sakta framåt, men det blir nog inte klart i maj som de sa. Vi får se när det blir.

Annars så är det 20,7 grader i skuggan=sommar:)

Sen är det bestämt att vi åker till Hästerum över midsommar, fick ledigt från jobbet. Det ska bli så jäkla kul!

Nu ska jag kolla efter stuga på nätet, höres!

Kristi himmelfärdsdag

Jag och Jugge har sovit bort hela dan nästan, behövligt. Synd att jag jobbar imorgon, men man kan inte få allt:)
Hmm, Kristi himmelfärdsdag...var det då han for upp till himlen eller vadå?

Sitter o funderar på vad man skulle ta o äta idag, det lutar åt köttfärsbiffar eller nåt i den stilen. Kanske med tzatziki till.

Nu ska jag kanske plantera om mina plantor till större krukor. Höres sen!

Funderar även på att boka en resa till Pite över nån helg bara, skulle vara roligt.

Sametingsvalet, promenad på söder...

Idag har jag varit o röstat. Känns bra att ha gjort det. Fick kaffe o fika där, trevligt.

Sen gick jag o Jugge omkring på söder i några timmar, gick bl a i Tantolunden (det är så jäkla fint på alla kolonilotter nu) och till Högalidskyrkan (en av Sthlm högsta byggnader). Nu tror jag att sommaren har kommit på allvar:) Shit vad fint det är med alla blommor, buskar o träd som blommar o har slagit ut. Å det luktar så gott!!

Efter promenaden käkade vi sushi och kinamatsbuffé. Tyckte inte maten var spec bra så dit går jag aldrig mer, kommer inte ens ihåg vad stället heter. Har kommit fram till att jag inte gillar kinamat, den smakar inget speciellt. Thaimat är mkt bättre!

Innan vi åkte till söder så var vi en sväng till Långbro park. Det var nåt event där (mkt folk) och man fick smaka lite mat från värdshuset. Sen var den berömde kocken där, Fredrik nånting och visade sin kokbok.

Det var en bra dag idag:) Imorrn äre jobb, så det blir tidig kväll. Kram på er alla!

Ja just ja

Igår brann det i en lägenhet här bara 50 meter från våran. Det kom tre brandbilar, tre polisbilar o två ambulanser. Läskigt som fan. Men det var tack o lov bara en liten brand o ingen blev skadad vad jag vet.

Ni vet det där bygget

utanför våran balkong som aldrig blir färdigt...nu hör jag hammarslag därifrån iaf:) De får gärna jobba dygnet runt bara de blir klara nån gång.
Slutade jobbet tidigt idag! Skönt som fan, solen lyser o det är fredag. Trevlig helg på er alla!
Fast liiite avis är jag på Bollings som är utomlands just nu:)

Ha ha haha

Jag garvar ihjäl mig! Fick nyss höra historien om de förrymda kossorna:) När jag blundar ser jag en bild i huvet då Lena springer över åkern..hahaha...visste inte riktigt vad det var Lena tränade så flitigt inför på gymet, men nu vet jag...fälttävlan med kofösning! Lena, en ilsken tjurfäktare:)

Shoppat

Idag efter jobbet gick jag o shoppade lite i Skärholmens galleria. Tänkte att jag skulle göra bort det jag hatar allra mest att köpa o prova, nämligen underkläder. Det finns fan inge värre än det. Jag har skitsvårt för att hitta rätt storlek. Alla modeller verkar vara sydda i olika storlekar eller jag fattar inte... Om jag provar en storlek och den passar, så måste jag ha en annan storlek på en annan BH...osv osv osv...i det oändliga. Dessutom kan man inte ta med sig hur mycket kläder som helst in i provhytten, så om inget passar, måste man klä på sig igen o hämta en annan storlek....o så håller det på. En annan grej är att ljuset är så hemskt inne i provhytterna, man ser alla valkar o sånt som man inte vill se ur konstiga vinklar.
Affärerna borde tänka på det. Har hänt ganska många gånger att jag skitit i att handla pga det. Nån som känner igen sig?

Jag köpte faktiskt 2 BHar. Så himla duktig jag är:)

Haltande Lotta

Idag var det tungt att gå till jobbet, ont i fotjäkeln som jag har. Men det gick rätt bra att jobba ändå.

Imorgon fyller jag år, tra la la la la...ett år äldre...mycket klokare må jag då säga...:) Jag ska fira detta genom att ta cellprov på morgonen (gruuuuvar), sen ska jag till arbeitet o arbeita å så ska vi skriva på papper om min 6 månaders provanställning. Sen ska jag åka hem o dra ett täcke över huvudet;) 

Fiskaffär

Tjohoo! Idag har vi blivit av med 16 ciklider i olika storlek o åldrar (inkusive en som var mobbad av de andra och det känns jätteskönt att hon får en andra chans här i livet). En serb eller ryss var det som köpte 13 stycken och en jättegullig tant tog två vuxna och den mobbade. Kändes bra att "bli av" med dem såhär innan sommaren o semestern. Nu har vi 17 fiskar kvar av olika arter och det är lagom många just nu. Fast nu börjar de väl yngla av sig igen då de märker att det finns plats. Vi valde att spara två små yngel, det är alltid roligt att se hur de blir då de växer upp.

Annars så har jag fortfarande ont i foten. Ska jobba imorgon ändå, får se hur det går.

Nä, nu ska vi fixa till det mysigt i akvariet o sen måste ju deklarationen in...suck...jag fick betala i år:(

 

Ont i foten

I morse råkade jag få en TANDPETARE!!! stappad i foten. SLUTA SKRATTA:) Gjorde så jävla ont. Den låg av nån anledning på våran badrumsmatta och pekade antagligen lite uppåt o jag, mitt klantarsel trampar rätt på den! Den satt faktiskt kvar i foten då jag tittade efter vad fan det var jag trampat på. Klockan var kring 09 och Jörgen väcktes av mitt ojjande. Tror inte han vet hur ont det gör att få en tandpetare i foten för han tyckte jag överdrev min smärta.
Jag rengjorde med nån ascolsprit o det sveeed, sen på med plåster. Efter det hade jag inte så ont så jag färgade håret, gjorde frulle, planterade mera frön o sen åkte vi iväg till Lyrans cafe och gick på Hälsans stig i typ två timmar. Det började göra ondare o ondare i foten men jag gick på ändå. Käkade räkmacka på cafeet. Åkte till Bredängs camping o kollade in hur den såg ut eftersom Petra o company ska bo på nån camping här i sommar, sen åkte vi även till Klubbensborg, men där klarade jag inte av att gå så mkt.

nu när vi är hemma, kan jag inte gå på foten. Den är lite svullen o det gör ont att röra på tre tår. Blir nog inge mer "ut å gå" för mig denna helg:(

Nu är Jugge o köper godis till mig:)

RSS 2.0