Börjar krya på mig:)

Har varit vaken sen halv åtta imorse. Vaknade av att jag var så täppt i näsan att jag var tvungen att ta nässpray. Är snart beroende av denna underbara uppfinning.
 
Sen har de börjat bygga hus igen på andra sidan gatjäveln. De ska bygga två sista hus nu o sen är det förhoppningsvis över. Shit va de lever om. Men det var väl bra att jag steg upp i bra tid idag eftersom jag ska till jobbet imorgon. Gu vad jag har sovit denna helg o igår, behövdes verkligen. Det var bara i lördags som jag var hos Lena o Patrik o kollade melodofestivalen som jag var utanför lägenheten. Trevlig kväll iaf:) Hoppas jag inte smittade någon.

Stackars Inger på jobbet som varit tvungen att jobba själv, fast L hjälpte nog till antar jag.

Det är superfint väder ute, vårlikt:)

På fredag kommer min EEVAAA till stan:))) Ska bli sååå roligt att ses igen:)

Nu ska jag ta o vila lite, höres!


Oj oj

Vad dålig jag är på att uppdatera mig här. Har jobbat så mkt så jag inte har orkat. Sitter här hemma nu framför datorn, förkyld. Tog en wirre tidigare i hopp om att den ska bota mig lite:) Funkar kanske.
Fick veta att Mustasch spelar på Tranan i Bollnäs imorgon. Älskar dem o vill se dem igen, men det vete fan om man ska orka pallra sig dit. Nu väntar jag på att Solsidan ska börja. Snål-Ove eller vad han nu heter är ju bara bäst:) Ruggig typ.

RSS 2.0