Är less på hur min blogg ser ut!

Tänkte försöka fixa till bloggen nån gång framöver så den blir mer personlig. Gillar inte hur den ser ut nu, men jag har ingen aning om hur det funkar. Alla tecken o koder o allt möjligt...SVÅRT! Nån som kan? Skulle vara oerhört tacksam om nån kunde hjälpa mig... PUSS


Möss o otyg!

Idag har jag varit på Ikea och handlat lite krims o lite krams till torpet. Ska dit imorgon å det ska bli så jäkla skönt. Älskar att elda i spisen o kakelugnen. Mysigt med höst/vinter då man har torp, annars inte. Skulle vara gott med glögg faktiskt:)

Förra helgen hann vi bara vara där ca 24 timmar lör-sön. Tänkte plantera tulpanlökar då, men mössen hade andra idéer. De hade lyckats ta sig in under trappen i hallen där jag hade lökarna (ska isolera där framöver) och gnagt sönder dem, bara några var hela. Av ca 30 tulpaner fanns det kvar 2 st!! Sen hade jag lite andra blommor som de inte verkade gilla lika mkt som narcisser och krokusar eller vad det nu var, allt var en jäkla röra!





De som såg ut att kunna bli en liten blomma till våren planterade jag under ett träd.

Igår köpte jag nya tulpanlökar, hoppas det inte är för sent att plantera dem. Papegojtulpan bland annat. 



Hej

Jag brukar vara dålig på att uppdatera mig här på bloggen även i vanliga fall, men nu har jag varit som i en egen värld där allt fokus har legat på familjen.
Vet inte hur många turer till olika sjukhus jag varit på, har tappat räkningen. Det jag kan säga är att den här tiden har varit den värsta tiden i mitt liv och samtidigt den bästa, för min pappa LEVER och jag tror äntligen att allt kommer att ordna sig, "ta i trä".

På torsdag åker jag hem igen till Stockholm. Har varit på resande fot från den 8 september. Ska bli skönt att få krama om mina katter o få vara med Jörgen som har ställt upp otroligt bra o fixat där hemma medan jag varit borta. Älskar dig!

 


RSS 2.0