Måla, planera fest

Jugge är på finlandsbåt sen igår kväll. Han kommer nog hem snart. Tycker att det har varit skönt att vara ensam, behöver det ibland. Jag har kommit igång med att måla lite oxå, vet inte varför men jag har svårt för att måla när jag har folk omkring mig. Får som ingen ro i kroppen när jag kan höra andra stöka omkring i närheten. Oftast blir det att jag målar på natten, men då man har ett jobb som kräver att man stiger upp senast 05.30 så orkar jag inte det. Får utnyttja helgerna tror jag eller helt enkelt tvinga mig själv att måla då jag kommer hem.
Tänkte att jag ska lämna allt framme på vardagsrumsbordet så det inte blir så jobbigt att dra fram allt varje gång jag får ett il.

Annars har jag fullt upp med att ordna en fest för pappa som fyller 60 år den 19 februari. Festen kommer att vara på lördagen den 20. Det blir kanske 30 pers, lagom. Han fick i uppgift att skriva ner alla han ville skulle komma o det blev kring 80 stycken men det tyckte han var för många så vi bantade ner det till 30. Det är ganska mycket att fixa med ändå och det är ganska svårt att göra saker härifrån, men det får gå. Tur att Petra o Fredrik oxå håller i det hela. Synd att Emma inte kommer.

Det är roligt att ha något att se fram emot, speciellt då det är så mörkt o trist ute. Nu längtar jag till våren, kanske därför jag målar tulpaner nu:)

Utställning eller inte, det är frågan...och en liten god gärning på det

Förra gången jag skrev var jag rätt så nere, men nu mår jag bättre:)

Var in på Fruängens bibliotek idag o hörde mig för lite om min framtida eventuella utställning där. Å jo, jag är bokad 5-25 juni. Får se om jag bangar ur det där eller om jag tar mod till mig o kör på. Veligt.. I alla fall så måste jag ta tag i mitt måleri snarast. Ska ge mig själv två månader o se om det händer något vettigt annars drar jag mig nog ur.

En annan grej är att jag börjat tvivla på mig själv. Kan jag måla? Har jag talang? Kan jag verkligen ställa ut? Kommer någon att vara intresserad? Är jag redo för detta?

Det är inte länge kvar nu. Bokade in mig för 1,5 år sen...lååååång väntetid tyckte jag då o nu är jag nästan där. Tiden har gått fort.

När jag var på väg hem såg jag en bil backa på en annan bil som stod parkerad här utanför Wooken. Trodde inte mina ögon när jag såg att han tänkte smita. Tänkte att nä, nu jävlar! Jag tog registreringsnumret på bilen och väntade en stund tills gubben som ägde den påkörda bilen kom ut från wooken. Berättade vad som hänt och gav honom uppgifterna. Dagens goda gärning.


Lösenordsskyddad

Jag fick som för mig att lösenordsskydda min blogg idag av nån anledning. Känner att jag vill vara mer privat och bara dela med mig av det jag skriver till de jag känner och tycker om. Har inte skickat ut mail eller så om att jag lösenordsskyddat, utan de som vill fortsätta läsa bloggen får fråga om det. 
Kanske börjar jag lägga ut fler bilder oxå. Får se. Kanske jag helt slutar med den här bloggen oxå, inget är omöjligt.

Jag har mycket panikattacker nu för tiden. Vet inte vad det beror på. Kan vara att jag jobbar mkt, att jag har några "problem" som spökar sen förr i tankarna, att jag har mer hemlängtan nu än tidigare, att en av mina bästa vänner ska flytta tillbaka norröver innan sommaren...

På det stora hela mår jag egentligen ganska kasst, men jag tänker försöka ändra på det år 2010! De flesta tror nog att jag inte har mina panikattacker o ångest o sånt längre=jag är bra på att inte visa mig svag inför andra. Stark utåt, men ganska svag ibland inåt är sanningen.

Allt kan bara bli bättre nu, det är ett nytt år osv.

Imorgon är det jobb igen, och våran chef vill att vi ska ut med jobbet o äta på söder på kvällen, men jag tänker faktiskt inte gå. Orkar inte det just nu. Fr o m nu ska jag försöka skita i vad andra tycker o tänker om mig och bara göra sånt som jag mår bra av!

Nu ska jag gå o kolla på tv innan jag går o lägger mig, för det mår jag bra av:)


RSS 2.0