Tacos

Ikväll blir det tacos till middag:) Det var länge sedan vi åt det. Kom precis hem från Kungens och där var det skitmycket folk. Tur att det inte var min idé att gå o handla där denna gång, så han (J) fick vackert bita ihop. Folk var som galna nästan, trängdes o hade sig. Varför åker inte barnfamiljer och storhandlar på en vardag istället för på en helgdag? Kan förstå om de har mycket på veckorna med föräldramöten, hockeyträningar o allt vad det heter, men varför gå o handla en fredag? Men ja ja, valet är ju fritt:)

IN FLAMES

Konserten var helt underbar igår:) Vi åkte dit ganska tidigt, var där 19.30 och kom i slutet av Sonic Syndicates framträdande. Det var två förband, kommer inte ens ihåg vad det andra hette, nåt dåligt band från Frankrike. Tyckte att det hade varit bättre om det franska bandet hade fått öppna så man slapp lyssna på dem, men men.

Sonic Syndicate:)

Det var en evig väntan...



Fick syn på en tjej som vi inte fattade vad hon gjorde där. Plugga gör man väl nån annanstans. Lite väl överambitiöst eller vad tycker ni? Jag var tvungen att ta kort på henne.

21.30 äntrade In Flames äntligen scenen:) Lycka!



Kungligt!

Låtlista:
The Chosen Pessimist
I´m the highway
Vanishing light
The mirror´s truth
Zombie inc
The hive
Satellites and Austronauts
System
Alias
Eraser
Pinball Map
Delight & Angers
Move Through Me
Cloud Connected
Medley ( Dead god in me, The jester race, Behind space)
My sweet shadow
Come clarity
Sleepless again
The Quiet Place
Only for the Week
Trigger
Take This Life

Så jag är NÖJD;)

In Flames

Ikväll ska jag, Anso och Jugge äntligen på In Flames i Globen(Annexet). Har längtat som fan! Insläpp är 18.30. Klockan är 10 nu och Anso kommer kring 12, ska bli kul:)
Nu ska jag kolla på lite videor på Youtube, har länkat till en, en av deras bästa låtar enligt mig:) Trigger är oxå grymt bra, finns mååånga fler men ids inte rabbla upp;)

SATS

Jaha, jag måste skratta åt mig själv. Jag har lämnat in en blankett i en tävling om ett årskort på SATS och nu ringde en kille därifrån och frågade om jag ville komma och provträna gratis. Jag, min dumme jävel sa JA. Så jag ska dit på torsdag klockan 12. Fan, kan man ångra sig?? Jag är ju hur otränad som helst och jag vet att jag aldrig kommer att börja träna där ifall jag inte vinner tävlingen. Det är så himla dyrt att träna där. Hade varit tryggare om jag hade nån som kunde följa med mig. Skulle inte förvåna mig om jag kom hem sen på torsdagen med ett nyköpt årskort, så lättlurad är jag.
Äh, jag måste ringa Sparran så kan hon säga vad jag ska göra.

Thailand

Jag var en sväng till Thailand i helgen. Kändes som det ialla fall.


Vi käkade middag på Koh pahn yan (osäker på stavningen)...meeela liiiiis;)


Den där ölen är skitgod, synd att den kostar nästan 90 kr i Sverige, finns tydligen inte att köpa på Bolaget (den stora flaskan). Den kostar bara 12 kronor i Thailand, så man lär väl åka dit för ölen bara om inte annat:)


Färgglatt på toaletten:)

Ska börja jobba igen

Japp, så har man fått det tredje och förhoppningsvis sista Remicadedroppet. Det gick bra. Så på måndag är det dax att börja jobba igen. Ringde till min chef och hon ska ringa upp mig senare för hon satt i möte. Jag har ju ett sk Plusjobb, och det går ut den 19 november så jag kommer bara att jobba där i två o en halv vecka. Längre tid hade jag inte fixat, för jag har aldrig varit på en så dålig arbetsplats förr. Hoppas att det har blivit lite bättre under tiden då jag har varit sjukskriven. Det jag saknar med jobbet är barnen (de snälla) och vissa jobbarkompisar. Thats it! Efter det så ska jag aldrig mer sätta min fot där.
Ska bli jäkligt intressant vad hon har att säga då hon ringer, hon har inte direkt varit en bra chef. Skulle inte förvåna mig om hon glömmer att ringa. Det är en helt annan organisation där nu, hälften slutade ju efter sommaren. Ja ja, ska bli intressant.

Åfan, hon ringde och jag ska jobba 08.30-16.30 varje dag och hon blev jätteglad. Jag får vara med Helen eller Anki på förmiddagen, sen ska jag jobba på Tellus. Det ska bli jäkligt roligt att träffa alla. Klart slut.
Ps. Rektorn sa att jag hade fått 1000kr i lönepåslag...kors i taket!

Nytt CV

Sådär ja, då har man tagit blodprov, fyra rör. Efteråt är jag ofta öm i armen och börjar lätt blöda igenom plåstret, vilket jag gjorde nyss. Det bara rann blod och tröjan blev lite blodig oxå tyvärr:/ På med nytt plåster och försöka att sitta så still jag kan.
Ja ja, nu ska jag göra nåt som jag tycker är det tråkigaste i hela denna vida värld. Jag ska gå igenom alla mina papper och göra ett nytt CV. Fy fan, säger jag bara, men det måste bli gjort! Om jag hade haft råd skulle jag lätt anställa en assistent som fick göra skitjobbet.

Väckt av Liten

Idag steg jag upp 08.20. Liten ville tydligen ha mat:) Nu ska jag snart gå iväg till vårdcentralen och ta blodprov inför mitt förhoppningsvis sista Remicadedropp imorgon. Sen ska jag även hämta ut In Flames biljetterna till konserten på onsdag. Längtar!
Kolla in klippet på Youtube som jag länkat till ovan:) Nån kattägare som känner igen sig?


Syslöjd

Idag får vi besök av Jörgens ömma moder Eva. Det ska bli trevligt. Det är en jäkla tur att man är omtyckt av hans föräldrar annars hade det kunnat bli jobbigt. Vi får se vad vi hittar på i helgen, men någonting blir det ju:) Hon är jättebra på att sy och har sytt våra köksgardiner, kanske jag kan "utnyttja" henne igen till våra julgardiner. Jag är typ sämst på att sy (eller jag har inget tålamod). Bosse Buss förärade jag ju iof med nya randiga gardiner till alla fönster och det gick ju bra trots en massa svärande och sprättande.
Sen kommer jag ihåg en "lack o läderfest", till den sydde jag ett lack/läder linne, men det blev SKITFULT så jag hade det under en annan tröja:)
I sjunde klass bytte jag till träslöjd (stod inte ut längre med syslöjden), vi var tre tjejer i klassen, och där gick det betydligt bättre för mig.
Sen på gymnasiet blev vi tvingade att ha textilslöjd. Det gick ganska bra (fick faktiskt en 4 i betyg) och det är jag förvånad över eftersom jag skällde ut våran lärare efter noter. Hon hade bett mig nåla upp hela klassens tygbitar till klassens gemensamma lapptäcke och sen när jag var klar så sa hon att jag hade gjort FEL och så gjorde hon om allt, bara för att upptäcka att jag hade gjort rätt från början. Då blev jag förbannad! He he. Hon var en konstig lärare, omständig. Syråttan kallade vi henne, men hon var innerst inne snäll, vi gick bara inte ihop. Jag hörde att hon avlidit för några år sedan och det är tråkigt, hon var ett orginal. Hon var dessutom mamma till en ganska känd singer/songwriter i Sverige som är rätt duktig.
Nä, nu ska jag göra nåt vettigt. Höres!

Plats för nya firrar!

Gu va bra, nu är det en indierfamilj som precis varit här och hämtat 11 ciklidyngel. Då blev det helt plötsligt plats för några nya fiskar, så det kanske vi köper imorgon:) De skulle få in nya fiskar på Hornbach imorgon, så då lär man väl dit. Jag skulle vilja ha Pseudotropheus demasoni (V), tre stycken och kanske två andra. Vi hade tre demasonis innan men det var nåt fel på dem eftersom de dog alla tre och jag tror inte vi gjorde nåt fel eftersom ingen annan firre har dött.

Västerås var jätteroligt bye the way. Vi kom dit på fredagen kring 18.30 o checkade in, sen gick vi en sväng på stan och orienterade oss. Efter det var vi jättehungriga, så vi käkade skitgod vedugnsbakad pizza och drack varsin Mariestad. Hotellrummet hade badkar så resten av kvällen slappade vi i badet och kollade på Idol. Somnade ganska tidigt. Nästa dag åt vi HOTELLFRUKOST som jag bara älskar! Eftersom hotellet satt ihop med en shoppinggalleria var det det som gällde på förmiddagen. Lyxigt att bara kunna gå 10 meter o sen har man Gina tricot mm precis utanför dörren. Det blev som sagt en del shopping men vi hann även med en fika.
På eftermiddagen bastade vi högst upp på 25! våningen. Jäklar vad högt det var och vilken utsikt man hade från bastun:) När man åkte hiss dit upp så kunde man känna att det svajade lite, scary, o jag som är så jäkla höjdrädd. Jugge fick hålla i mig första gången jag åkte den.
På kvällen gick vi till stans bästa restaurang och åt himla god mat o drack lite vin. Om jag åker till Västerås någon mer gång, så är det där jag ska äta. När vi var mätta gick vi till Strike, bowlinghall och bowlade i discoljus:) Jag vann första serien, men sen gick det utför. Efter utklassningen gick vi till hotellets Skybar på 23 våningen och tog en öl innan de stängde. Sen McDonalds och sooova.

Lite bakis dan efter, men vi gick ut på en promenad i det soliga vädret och fick se lite annat än betong och tegel. Västerås är en ganska ful stad tycker jag, ingen bra stadsplanering, men om man gick en liten bit så fanns det små guldkorn här o där. Ungefär så såg våran helg ut:)

Fy fan

Fy fan vad förbannad jag är nu. Har suttit från 08.20 i kö på Ticnet. Kom in 09.50 ca och då var det såklart slutsålt. Jag tycker att ticnets kösystem suger (man blir utkastad hela jävla tiden) och dessutom tycker jag att de bara ska låta varje kund köpa 3 biljetter istället för 6 stycken. Det är så jävla många som bara köper för att sälja svindyrt på blocket. Det är jäkligt konstigt att det ofta är samma personer som får köpa oxå, typ företag. Biljetterna borde vara förbjudna att sälja dyrare än vad de kostar på släppet.
Nu har jag iaf köpt 3 biljetter för 1300 styck på blocket (via lillsyrran). Men nu får det vara såhär. Egentligen borde alla bojkotta blocket så folk slutar utnyttja en, men men...man vill ju se Metallica ju:/

Utkastade igen eller?!

Vi hade en jättehärlig helg i Västerås, skriver mer om det sen. Det viktiga nu, är att få tag i biljetter till Metallica. De släpps kl 09 imorgon och det lär bli tufft att ens komma in på sidan. Förra gången kastade de ut oss hela tiden så det blev inget den gången, men nu borde det vara våran tur:) Det kändes surt senast de spelade här, på Stadion, eftersom vi inte hade biljett. Vägrade betala 1500 på blocket. Istället åkte vi en sväng förbi där och tittade på allt folk utanför o de som köade för att få komma in. Då var man avis.
Nu ska de ju spela i Globen o det är ju perfekt, inte så långt för oss att åka då:)

Västerås

Nu har jag bokat hotell i Västerås, två nätter. Jag har aldrig varit där så det ska bli kul. Får se vad vi ska ta o hitta på. Fördelen med att bo här i Stockholm är att man kan ta och åka till städer man mest troligt annars aldrig skulle åka till. Man får se lite mer av Sverige och det gillar jag. Det är ca 11 mil dit bara, men det lär ju vara köer ändå innan man kommer ut ur sthlm så det kan ta sin tid:(
Får se om det blir att jag skriver nåt mer i morgon, har ingen dator där vad jag vet, så vi höres nog på Söndag! Ha det bra!


Trötta

Jäklar va trött man är idag. Vi hade egentligen tvättid men vi iddes inte. Jugge har ont i halsen, hoppas det går över. Får se hur det blir med Västerås, vi hade tänkt åka dit i helgen, men men...

Lunch

Idag åkte jag in till stan o träffade Sparran. Hon bjussade på lunch. Jättegott var det, en pasta med kyckling, champinjoner, parmesan och ruccola:) Efter det så gick jag en promenad i gamla stan o kollade lite. Tycker det är så fint där.
Snart är det Greys så det lär jag se, höres!

En bra dag

Idag har varit en händelserik dag. Efter att jag färgat håret åkte jag till Stjärtis och strövade i affärer. Köpte böcker, en kepsmössa, en tekopp o lite annat. När jag var på Lagerhaus tog jag mod till mig och frågade om jobb där. Tyvärr hade de inget just nu men jag fick gärna komma in och lämna mitt CV, så det ska jag göra. När jag ändå var i farten gick jag in på Panduro också, samma där. Jag tror att jag ska ta o skriva ut en bunt CVn o gå in i olika butiker o dela ut. Kanske det ger någonting:)
Sen gick jag ca 1 km till Heron City, tänkte käka där o det gjorde jag också, indiskt. Det var gott. Jugge kom också dit men han åt inget. Efter det blev det Willys och sen hem och det var jag som körde:) Det är lite skillnad på att köra här än i Pite, spec vid middagstid. Det gick bra iaf och jag fixade fickparkeringen här hemma på första försöket:) Jag är ju för fan född till att köra bil;)
Nu är klockan 18 och jag ska ta o läsa lite tänkte jag. Ha det!

Morgonpigg

I morse vaknade jag 06.26 av att en från jugges jobb ringde och efter det kunde jag inte somna om. Låg och drog mig till sju, försökte somna men det gick inte, så jag klev upp. Tänker mycket på att jag inte direkt har ett jobb nu, är sjukskriven o det. Vill hitta något vettigt att göra men det är inte lätt, har sökt på K-Rauta t o m:)
Jag åt frukost framför TVn o nyheterna, jordgubbskräm, en skinkmacka och mina vanliga 4 tabletter medicin. Sen stod jag och tittade på min målning och bestämde mig för att vänta till senare innan jag fortsätter måla. Istället håller jag på att tona håret, färgen försvinner så snabbt i mitt hår och det växer så fort så jag måste tyvärr färga det ofta.
Jag bestämde mig idag för att försöka vända tillbaka på dygnet, det funkar inte att ibland vara vaken till 5 på morgonen, ska lära mig att måla på dagen.

Jag tror att jag faktiskt ska åka en sväng till Stjärtholmen o shoppa lite, det är så skönt att det inte är så mycket folk på vardagarna. Annars på helgerna är det kaos där och då ids jag inte prova kläder o trängas o vänta i köer o ha mig. Kanske ska jag börja köpa julklappar redan nu, så har man det gjort:)
Nä, nu ska jag gå o sätta i färg i resten av håret, höres!

Vattenkrig

Idag har jag haft videosamtal med sanna, thea o mange. Synd att vi inte har nån mikrofon, måste skaffa en sån. Det var kul att se dem igen. Thea som kan gå nu o allt:) Hon höll på skratta ihjäl sig när jag skickade en blinkning till henne (den dansande gubben) ha ha. Å Sanna sprang o gömde sig då jag kastade vattenballong på henne. Sen kom hon tillbaka o skrek: "Igen!" , så jag kastade igen o hon kastade tillbaka...o så höll vi på, ja ja, det var kul.

Det var så fint höstväder idag, trots att det var mulet så var det ändå 13 grader, så jag gick ut en sväng med Mini. Jag tycker det är lite pinsamt att gå ut med en katt, men vad gör man inte. Hon sprang upp i en tall o satt fast där på stammen som en liten tönt.


Sightseeing

Idag kom Helena och hälsade på. Jag, Helena o Jugge åkte o fikade på Café Lyran i Mälarhöjden och sen åkte vi runt i sthlm med bil o kollade runt lite. Det var kul! Vi stannade på några ställen, bla så gick vi upp för den jobbiga trappen till Liljeholmsbron (svindel). Därifrån kan man se Globen på långt håll och tantolunden mm. Fint.´
Sen på kvällen åt jag o Jugge sushi som vi gjorde igår. Orkar inte skriva mer just nu. Höres!

Oj oj, sista minuten

Jag har ju lovat mig själv att försöka skriva varje dag och det har jag lyckats med hitills iaf:) Idag har vi varit o köpt grejs på en Japanaffär. Vi tänkte göra egen sushi och det gjorde vi. Det blev supergott. Nu håller jag på att måla och lär väl göra det ett tag till. Hej svejs!

Ha ha

Ja herre gud. Jugge var ju på partybåt igår, som visade sig vara en pensionärsbåt. Ha ha! Vet känslan:)
Jag kommer ihåg när jag var med några kompisar på en finlandsbåt, jag var kanske 19 år. Då åkte man ju båt av två anledningar, party och taxfreen. Vi började ana oråd redan i entren, pensionärer så långt ögat såg. Mycket riktigt, vi var typ de enda i våran ålder på den resan, men vi hade kul ändå förutom att det spelades dansbandslåtar o sånt på "dansgolvet".
Nu var det ganska länge sen jag åkte en sån där båt, kanske 3-4 år sen och jag känner mig inte särskilt taggad att åka heller. Se bara på det där nya programmet Färjan eller vad det nu heter, man blir ju rädd. Sen den där reklamen, då helt galna människor dansar omkring så bröller o allt möjligt hoppar omkring:) Ja Jesus...

Dreamgirls

Sitter o kollar på Dreamgirls nu. Jäklar va dålig film. Eddie Murphy är med o han gillar jag inte. Å i början av filmen tyckte jag att jag såg han där, Steve Urcle, om ni minns honom. Han hade en asjobbig serie på TV. Det är skitdålig musik också, ok de kan sjunga men men....bläää...ingen film jag rekommenderar...

Jag tror faktiskt att jag ska ta o börja måla nu istället. Bye

Filmkväll

Idag har jag en kväll för mig själv (Jugge o hans jobb är på en sån där partybåt) så jag har hyrt tre filmer som jag tänkte se allihop ikväll, och sushi att äta:) Jag hyrde Underbar och älskad av alla, Dreamgirls och Järnets Änglar. Den första har jag redan sett och den var jättebra tycker jag. Nu ska jag se Dreamgirls, hoppas den oxå är bra. Kanske skriver mer senare.


Målar

Började måla halv elva ikväll. Jag har ingen lust på dagen av nån anledning då det egentligen är då det är bäst ljus o allt. Men men, tur att Jugge hade en bra strålkastarlampa nere i förrådet som jag kan ha nu då det är mörkt. Inte lika bra som dagsljus men det funkar.
Det går sakta, men jag gör lite framsteg ändå:) Nu har jag inte tid med att blogga mer, nu ska jag fortsätta. Höres!


Shoppat lite

Idag åkte jag till Globengallerian och shoppade lite. Hittade en sjal och en mössa. Börjar ju bli lite kallare ute nu. Det är inte ofta som jag hittar det jag är ute efter men nu gick det. Tror att jag var in i varenda butik o kollade. Till slut blev det en sjal från JOY o en mössa från Indiska.


Så jäkla gulligt då:)

Jag la sjalen på golvet för att ta kort på den, men det gick inte så bra. Gissa vem som kom dit direkt....Miiini:)


J kom och hämtade mig på Globen och så åkte vi iväg till Anjas Vedugnsbakade pizzeria i Bandhagen. Skitgoda, men dyra. Jag tog en Anjas special (oxfile, champinjoner, tomat, lök, mozzarella, beasås) och orkade bara halva, så det blev en doggybag för mig=lunch imorrn.

Måleri och andra funderingar

Igår på kvällen fick jag lust att fortsätta med mina tre målningar igen. De har fått stå orörda i två veckor. Det kommer att ta sin lilla tid det här. Synd att det är så dåligt ljus att måla i på kvällen, då det är då jag har mest inspiration. Måste fixa nån bra lampa med dagsljus. Jag tvingade mig själv att måla idag också och det funkar faktiskt, mycket bättre ljus. Känns riktigt roligt. Jag har lovat mig själv att inte sätta nån press på att det ska bli fint o bra o allt det där, så nu leker jag bara fram allt, utan KRAV. det blir som det blir...skönt!

En annan sak som jag går omkring och tänker på är...vad fan vill jag bli när jag blir stor? Vad vill jag arbeta med? Jag vet att jag hade en plan och se hur det gick med den. Planen var att jag skulle utbilda mig till bildlärare och jobba som det på halvtid och den andra halvan av tiden skulle jag satsa på keramiken. Det funkade bra i två år under utbildningen i Umeå, sen började jag tvivla och blev sjuk. Nu har det gått 4 år sedan jag gick "in i väggen" som det heter och först nu är jag någorlunda på banan igen, men på vägen har jag lixom tappat bort mig själv. Panikattacker och Ulcerös kolit på det=nice. Men nu jäklar. Nu tror jag att medicinen (Remicade) jag får nu håller på att hjälpa så jag ser lite ljusare på framtiden. Dax att börja ta tag i saker igen. Dax att bestämma mig. Klart slut!


Hallen

Våran hall är nog det "rum" som har varit och är svårast att få det bra. Nu är vi på god väg i allafall då jag hittat en färg på väggarna som vi gillar.


Jobbig färg                                                                         Färgen vi har nu

Innan jag fick "feberyra" och målade våran hall vinröd, var den olivgrön. Ganska fint var det, men efter två år var jag less den. Till slut blev det denna gråa färg som jag älskar just nu. Golvet ska vi lägga nytt, får se vad det blir. Vi har oxå bytt ut dörrarna från fulbruna till vita snygga:)

Uppsala

Idag åkte vi till Uppsala, kom iväg ungefär 11, bra ändå. Det var skitfint väder och mysigt att gå omkring där. Jag tog t o m lite bilder med min mobbe (inte världens bästa kvalitét, men ändå)...


Jag framför Domkyrkan.



Domkyrkan på närmare håll...

Man fick gå in i kyrkan och då gjorde vi det. Det var jättevackert där inne och trots att jag inte är religiös så får jag lixom ett lugn inom mig då jag är i en kyrka. Jag tände ett ljus för mina nära som gått bort och skrev i en bok en hälsning till dem. Saknar dem, speciellt min farmor...
Jag tror som sagt inte på Gud, men jag tror ändå att det finns någonting som är större än människan och jag hoppas att jag kommer att få träffa alla igen. Barnatro:)


Vi hade gått uppför en backe till slottet och därifrån tog jag denna vackra
höstbild.


Fina färger, älskar hösten.

Tänk att det finns kvar så fina blommor fortfarande:)
Vi gick förbi en park och jag tyckte det var fint med alla dessa blommor.

När vi blev hungriga, hittade vi en restaurang som hade buffé med thaimat och sushi, så det var perfekt. Sushin var god, men lös så den var svår att äta. Fattar inte att jag har blivit så galen i sushi. För typ ett halv år sedan kunde jag knappt äta en tugga ens.
Förutom att ströva omkring så shoppade vi lite. Jag köpte två "kortspel" på Designtorget. Älskar den affärn. Det ena var Snapsleken. Det är en kortlek med bordsvisor och dryckeslyrik som jag ska ta med nästa gång vi åker till våra vänners torp i Småland. Den familjen är kungar på snapsvisor och jag kan typ ingen, kanske en...nu jäklar:) Hej Lena!

Den andra leken är konversationskort med olika frågor. Exempel på frågor är: Hur ofta säger du "man" när du egentligen pratar om dig själv? Vilken lögn är du mest stolt över? Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon?



Lilla gumman

Min lilla gumma, Mini (en av mina katter) är lite sjuk. Hon var i löpen förra veckan och efter det så fick hon en sårskorpa under hakan och tre små sår ovanför nosen. Antingen så har hon fått dessa när hon gick omkring o strök sig på allt eller så blev Liten less på henne o gav hon lite spö. Det är vad jag tror.
Hon äter o dricker som vanligt och har bara lite ont om jag rör vid hakan. Hon har vita öron och nu är de rosa så jag har väntat nån dag för att se om det blev bättre. I morse var hon likadan så jag tog tempen 37,4 = normalt. Ringde ändå veterinären och de sa att de inte trodde det var nån fara och att jag inte behövde komma in med henne idag utan avvakta till måndag. Under tiden ska jag rengöra under hakan med asolsprit (ska köpa det på Apoteket) och om det inte blir bättre så får vi komma in på måndag. Tur att båda mina katter är försäkrade!

Hade tänkt bo på hotell i Uppsala i morgon, men nu blir det inte så. Mina älskade katter går före, så vi åker dit bara över dan och hem sen på kvällen. Vill ju inte lämna dem ensamma ifall Mini skulle bli sämre. Kalla mig hönsmamma...

Tvättdag

Jag är lite yr idag och seg i kroppen, lite svullen och fumlig på nåt vis. Kan vara nån biverkning av nå slag pga medicinen, men jag ska vänta o se om det går över tills imorgon. Borde köpa nya glasögon oxå, de jag har nu är dåliga o jag ser suddigt på långt håll med dem:/
Idag har vi tvättid, får se om det går bättre än förra gången:) Jugge jobbar över idag så jag får tvätta själv, men det går bra, tråkigt bara.
Snart är det helg, då vill jag göra nå kul, kanske åka till Uppsala o bo på hotell, har faktiskt aldrig varit där, bara åkt igenom. Får se vad som händer.

Andra droppet

Så, då har jag fått mitt andra dropp. Det tog 1 timme och 20 minuter innan de satte igång det. Jobbigt att vänta. Sen dropp i två timmar o sen vila i en timme. Var på sjukhuset 08.30-12.45. Det gick bra, belönade mig själv med sushi då jag kom hem:)
Det var en annan tjej i samma rum som jag, vi pratade lite. Hon skulle få två påsar blod, stackarn. Hon fick vänta på den första tills jag hade haft mitt dropp i nästan en timme. Fattar inte vad de höll på med idag eftersom det tog så lång tid. Men, man ska inte klaga, vi får ju medicin och behandling. Det är det inte alla som får.

RSS 2.0