Bildmaraton från våren/sommaren 2009...so far...

Har varit kass på att lägga upp bilder, men det beror på att våran dator har krånglat hit o dit, men här kommer några ialla fall. Håll till godo!


MiniMe hittade bästa platsen på vår balkong:)


1 maj tåg i stan.


Jag framför ett jättefint träd eller buske framför Nordiska museet.


Promenad bland alla vitsippor på Djurgården.


Vykort.


Jag uppe i ett träd...


Vallokalen.


Idyllen i Sturehof.


Värsta idyllen:)


Mini på promenad.


Jag o catarina på Räkbåt!


Jag har inte varit på ett konstgalleri o tagit denna bild, utan den här tavlan hänger på damtoan på Blå Dörren (pub uti Slussen).


Danskjävlar har skräpat ner Sergels torg. Det var en massa danskar i stan som skulle se fotbollen Sverige-Danmark. Tyvärr förlorade vi.


Jag o Juggs.


En av alla krockar som sker i korsningen nedanför våran balkong.


Midsommar. Jag binder kransar åt mig o Emelie.


Min blev i största laget:)


Yeah! Jag hade bråttom då jag gjorde den (vi skulle iväg till Odensvi för majstångsresningen) så jag han aldrig se hur den såg ut innan jag provade den. Tyckte att folk stirrade glatt på mig:)


Team Patlik 3,5 (Tle kåmma fäm)


Gruppkram:)


Har bara en sak å säga, å jag säger som Emelie: SUCKERS!
Ha ha, vilka looosers;) Tjejerna vinner vaaaarje år.


En fågelunge som tog sin första flygtur o råkade i klorna på Tessie (en katt). Lyckligtvis så räddade vi den. Söt va?


På utkiksberget i Hästerum. Kittlar Jugge med nån bommulsblomma eller vad det nu var.



Karate kid.



Renlav.






Torpets lilla damm:)


Jag står i Bollings vackra trädgård o tar kort på mig själv:)

Hej svejs. Nu orkar jag inte ladda upp nå mer...)

PS. Jag försöker att inte lägga upp bilder på andra än jag själv, men ibland går det inte riktigt att låta bli. Säg till om jag ska ta bort någon så gör jag det.


Har ju sett folk gå ut

å gåå med barnvagn, hund o så, men det här var rätt vågat. Tänk om hästen skenar iväg, vad gör man då lixom?




Catwalk

När man nu inte bor i hus eller ett område där katterna kan ströva omkring fritt utan risk för att bli överkörda, så måste man gå ut med dem i koppel ibland. Idag fick båda katterna gå ut samtidigt eftersom jag tvingade Jörgen ta den ena. Ha ha, han verkligen hatar att gå ut med dem o det syns lång väg hur sur han är...Han kommer med små kommentarer hela tiden om hur "manlig" han känner sig o bla bla bla....o jag håller bara på att garva ihjäl mig inombords åt honom. Underhållande minst sagt:)

Annars så orkar ingen av oss göra annat än se på tv, båda är sjuka egentligen men har gått till jobbet hela veckan ändå. Tur att det är fredag imorgon så det äntligen blir helg så man kan få vila upp sig.

Nu ska jag vila resten av kvällen...Höres!

Jag bara undrar

näääär blir det lugnare utanför våran balkong så man vill sitta där igen? Mycket på gång därute. Vägbygge, höghusbygge o Det där lilla skithuset som ska bli nya wooken, men som aldrig blir klart. Shiiit va less jag är. Dessutom håller grannen under oss på o sågar, snickrar o donar om kvällarna. Man blir ju galen.

Annars så är jag sjuk (förkyld), men gick till jobbet ändå. Har inte råd att vara hemma. Får se hur det blir imorgon.

Nä, nu ska jag gå o vila nalta:)

Midsommar i Hästerum

var som vanligt värsta idyllen:) Supertrevligt, bra mat, roligt folk mm. Orkar inte skriva allt nu, känns som att jag är på väg att bli sjuker. Hostar o har mig.

Känner mig lite deppig oxå:(
Är så less att må illa varje dag fram till lunch ungefär. Jag är INTE gravid om ni undrar, utan det är den där jävla azathioprin medicinen som spökar. Såå less. Fet blir jag oxå...så fort jag blir minsta hungrig börjar jag må illa å måste äta för att det ska gå över. BLÄ!

Ett ljus i mörkret är iaf att vi snart åker till stugan i en vecka. Ska bli så jäkla skönt.

Nä, nu ska jag gå o vila.

Idag kom sommaren äntligen tillbaka...kanske

Ute är det strålande sol, kom precis hem från jobbet. Det har hänt både tråkiga och roliga saker på sista tiden, men jag väljer att berätta det roliga...
Min kompis Catarina har gått o gift sig med Micke! De valde att ha bröllopet litet så de sparar festen till senare för alla kompisar. Den ser jag mycket fram emot! Annars så var hon jättevacker och fotografen de hade valt lyckades ta fina bilder på både henne och Micke. Jag länkar vidare till C´s blogg om ni är nyfikna:)

ETT STORT GRATTIS TILL ER BÅDA!!

Japp

Det blev snickers:) Gott! Fast den måste vara i frysen ett tag innan den går att äta.
Borde laga nå middag, men har ingen inspiration till det. Får se vad det blir, måste ju ha matlåda till jobbet om inte annat!!
Sen undrar jag vars faen sommaren tog vägen?

Baka?

Funderar på att bake en kake...är så choklad o godissugen o ids inte gå till affärn. Ska jag idas baka? Snickerskakor kanske...

Helg!!

Nu är det äntligen fredag:) Cattis o Micke är i stan så ikväll ska vi åka räkbåt från slussen. Hoppas vädret blir bättre, annars kanske man blir sjösjuk:/ Just nu regnar det...
Ska bli roligt hur som haver.
Nu tänkte jag ta o fixa i ordning i garderoben vi har köpt o sen lär jag ta o taktikvila lite så man orkar med kvällen:)

Tack o hej, leverpastej!

Tjosan hejsan!

Kom hem för en halv timme sen. Gode trött, men jag ska INTE gå o vila för då somnar jag o sover säkert 4 timmar å det är inte bra.
Vi har varit på Ikea två dar i rad nu, har köpt nya sängbord och en garderob till sovrummet. Slängde ut vårat skrivbord i helgen för det tog bara plats o var inte så praktiskt. Så..nu ser det ut som en bomb hemma, lär väl ta o städa så gott det går. Tror att det kommer att bli bra det här till slut:)

I helgen hade vi familjen Bolling på besök på fredag kväll, mycket trevligt! På söndagen åkte jag o Jugge till Sturehov, ett skitfint ställe! Rena idyllen! Bilder kanske kommer senare:)

Nu ska jag som sagt röja undan lite här hemma. Höres snart! Kram på er alla!

Ps. Fick förresten semester vecka 30, 31 o 32!!! Nice!

RSS 2.0