Isolering from hell

I helgen åkte vi till torpet. Först såg vi handbollen som Sverige förlorade:(
Vi kom till Markarbo kring 21.30. Det hade knappt snöat nåt sen vi var där sist så vi behövde inte skotta. På vägen dit såg vi lite grenar ligga på vägen så vi förstod att de hade börjat avverka skogen. Det gick inte att se hur mkt de tagit eftersom det var så mörkt. Bara att vänta o se till dagen därpå.

Däremot så var det ca 7 grader i stugan så det var bara att börja elda direkt som vanligt. Vi möttes även av några mindre trevliga överraskningar. Vi har en dunk med vatten och under den står en hink. I den hinken låg en död mus. Stackars den, vilket hemskt öde. Svälta till döds. Från o med nu lägger vi alltid ner hinken så det inte händer igen. Det låg även en död mus i sovrummet. De hade pissat o bitit sönder Jörgens påslakan, trist. Under mitt täcke hade de samlat ihop en prydlig liten hög med kattmat. Urgulligt. Undrar hur de tar sig in, jag tror det är under trappen, så det blir att fixa till där så småningom.

Vi renoverade hela helgen och det är helt klart bland det jobbigaste jag gjort. Det finns som sagt inga raka vinklar i torpet och den där jävla isoleringen kröp in i kläderna o naglade sig fast i huden. Sved som tusen nålar typ. Blä! Vi har lagt klart första lagret med isoleringen och hälften av det andra. Det andra lagret ska vi göra klart nästa helg. Ska bli så jäkla skönt när det är gjort.


Första lagret.


Jäkligt meckit att få allt på plats. Dammigt som satan.






Lägger upp en muppbild. Varsågoda. Såhär snygg är man då man renoverar med isoleringen from hell. Gick inte att ha linserna i ens pga av glasfibret. Blä! Kolla in armen, där ser ni hur mkt damm det var.


Kommentarer
Postat av: eva

men fy fan för möss!! å du tycker dom är gulliga...uäää akta dig för sorkpest!! du är galen :-) puss

2011-02-03 @ 18:32:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0