Jag längtar

Jag har varit jäkligt dålig på att skriva här på senaste tiden. Har jobbat o då har jag varit gode trött. Men nu är jag ledig 8 april till 15 april. Imorgon åker vi till Pite och på torsdag drar vi till stugan. Ska bli så himla skönt. Lillebrorsan o hans tjej kanske också följer med denna påsk:) Jag längtar efter:

1. Köra skoter
2. Köra lite mer skoter
3. Tystnaden
4. Naturen och vidderna
5. Hugga ved
6. Grilla

Sen längtar jag såklart efter all den goda maten vi brukar äta. Maten är 10 gånger godare där än hemma. Korv med mos kan tex vara en riktig festmåltid där:) Jag längtar också efter att träffa alla. Fisketävlingen vi brukar ha (som jag brukar förlora för jag kör hellre skoter). Ligga på kvällen o lyssna på Karlavagnen (P4 enda kanalen vi får in på radion). Borsta tänderna ute på bron på kvällen o det är kolsvart ute, stjärnklart o det enda man hör är riporna som låter som bara de kan:) Jag längtar till och med efter att sitta på vårat utedass med öppen dörr o filosofera med världens bästa utsikt framför ögonen (bara det inte är 37 minus som det var förra påsken)...

I år ska min "kära" (not) faster Majbritt, Sune och min farbror Hasse vara i Pieskeheure över påsk. Får se om vi träffas. För pappas skull vill jag det, de är ju ändå hans syskon. Hasse har jag inget emot, men däremot den andra... men jaja, vi får som sagt se. Skulle vara roligt att komma in i Pieskestugan igen, var där mycket som barn. 

Annars så brukar jag, farsan o Jörgen vilja fara ut på äventyr:) Vi funderar på om det blir läge, att köra till Mavas. Det vill jag verkligen göra. Har varit där nån gång när jag var barn. Kommer inte ihåg hur det ser ut där, men det kanske man kommer ihåg när man ser det igen. Hoppas mamma vill följa oxå. O brorsan o tjejen om det blir att de följer med till stugan. Vi får se hur det blir. 
Nu ska jag packa. Vi ska upp tidigt imorrn. Flyget går 08.35! Puss på er alla o trevlig påsk!

                                                                                                       


Kommentarer
Postat av: Lena

En riktigt Glad Påsk till dig och Jörgen med. Vi har nog samma saker att se fram emot under påskledigheten. Tystnad (Om inte Jenny får för sig att sjunga Singstar) Naturen (Fan vi har fått 10 Attack-kossor i hagen) Hugga ved (Känner jag min man rätt så blir det Jula i Västervik för inhandling av vedklyv)Grilla (Behöver jag förklara? Varför ändra på ett vinnande koncept?) Det enda som jag har lite svårt att göra här nere i Småland är nog det där med skotern....(Funkar det lika bra med Stefan MiniMotor?)

Som sagt... Ha en riktigt kul Påsk med familjen, vi syns när ni är tillbaks till "Byn".

2009-04-07 @ 22:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0