Rapport från Globen, del 2

Ja ja, vi satt som sagt ganska högt uppe och såg kören o allt det andra på ganska långt håll. De var ju 3000 i kören och jag hade missat att fråga morsan vars deras kör skulle sitta. Omöjligt att hitta henne.



Som att hitta en nål i en höstack...

Efter konserten när vi hämtade upp mamma på hotellet så fick vi veta att vi hade suttit på samma sida av Globen, alltså ganska nära. Jävligt typiskt va?!

I alla fall så kunde man även titta på en storbildstv och det var ju tur, för då fick Jörgen sin närbild på Kjell Lönnå:)


Vi kände oss gode malplacerade där och hade nerräkning för varje sång. Efter 20 låtar var det äntligen paus och man kunde sträcka på benen. Som tur var fanns det lediga platser lite längre upp så vi tog dem istället och hade en hel rad för oss själva. Jäkligt skönt att slippa trängas. Efter pausen sa Kjell Lönnå att de var tvungna att ta om en låt för den hade inte blivit nå bra. Då spratt Jörgen upp i ett stort leende och sa "ooh, jag får en låt extra". Ha ha. I själva verket slutade det med att han fick TRE extra:)

Så här såg ungefär 95% av publiken ut. Fräcka tantfrillor och kala hjässor:)


Kommentarer
Postat av: eva

eftersom du oxå är TANT..så passade ni där då :-)...hahaha

2008-11-26 @ 15:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0